Gordana Grubeša

Gordana Grubeša

Telefon: 01 4550 010
Fax: 01 4615 398
Mobitel: 091 2515 528

Gordana Grubeša

Odvjetnik / član uprave

Obrazovanje i profesionalno iskustvo:

Odvjetnica Gordana Grubeša na počecima svoje bogate karijere, nakon završenog pravnog fakulteta polaže stručni ispit u upravi, duži niz godina obavljala je poslove poslovnog savjetovanja u oblasti gospodarstva, inspekcijskog nadzora, te na donošenju rješenja u upravnom postupku vezano za uvjete osnivanja tvrtki, obrta i drugih sporednih zanimanja.

Vježbenički staž obavlja na Županijskom sudu u Bjelovaru, da bi nakon položenog pravosudnog ispita otvorila svoj odvjetnički ured koji od 1994. godine ima sjedište u Bjelovaru, a od 2000. godine u Zagrebu. Tijekom 2006. godine osniva Odvjetničko društvo Grubeša i partneri sa sjedištem u Zagrebu, te pisarnicama u Bjelovaru i Dubrovniku.

Obavljajući posao odvjetnika, posebice u sferi trgovačkog prava, te savjetovanja i zastupanja stranih firmi, upisuje magisterij iz trgovačkog prava, educirajući se o sferi međunarodnih plaćanja i bankarskog poslovanja. Završila je školu ljudskih prava (human rights) i radila kao predavač na temu zaštite ljudskih prava, te kao predavač građanskih predmeta u stručnoj srednjoj školi.